ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPTIĞI 12 MART RESİM ÇALIŞMALARI SERGİLENDİ

Şbt

OKULUMUZDA DÜZENLENEN VE ELEMELERİN DEVAM ETTİĞİ SATRANÇ TURNUVASI DEVAM EDİYOR. FİNAL VE YARI FİNAL KARŞILAŞMASINDA İLGİLİ TARİH İÇİN AYRICA  DUYURU YAPILACAKTIR.

Şbt

KURUMUMUZDA DOĞAL AFETLERİN GÜNCELLİĞİNİ KORUMAK AMACIYLA DEPREM VE TAHLİYE PLANIMIZI UYGULADIK..

2024 akreditasyon başvurumuz kabul  edilmiştir.

VELİLERİMİZ BİLGİLENDİRİLDİ.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI, SEVGİ VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

Haz

Öğrencilerimiz Yeteneğimi BİLSEM projesi kapsamında Diyarbakır Bilim ve Sanat Merkezine yaptığı gezide yaparak yaşayarak öğrendiler

Ana sınıfı öğrencilerimizin Ramazan Bayramı etkinliği

Kas

1-D Sınıfı Öğrencilerimiz koordinatörlüğünü sınıf  öğretmenleri Bahar BALTA'nın yaptığı Değerlenerek Büyüyoruz Projesiyle eğlenerek öğreniyorlar.

Kas

Ana Sınıfı öğrencilerimiz Dünya Çocuk Kitapları Haftasında öğretmenleri Özlem AKBA ile birlikte hazırladıkları etkinlikler ve çocuk kitapları ile keyifli bir hafta geçirdiler.

Kas

Ana Sınıfı Öğrencilerimiz Öğretmenleri Meral Yakışır ile birlikte turşu kurdular.Öğrencilerimiz bu faaliyeti yaparken hem öğrendiler hem eğlendiler hem de kendi kendilerine bir iş yapabilmenin mutluluğunu yaşadılar.Öğrencilere güvenmeli, onlara sorumluluk ve görevler vermeliyiz. Onları bu şekilde hayata hazırlamış oluruz.

Kas

"Milli Ağaçlandırma Günü"olarak ilan edilen 11 Kasım da saatlerde 11.11'i gösterdiğinde fidan dikmek üzere belirlenen alana giden öğrencilerimiz geleceğe nefes olmanın gururu ve kararlılığıyla bizim dünyamız ağaçtır diyerek fidanlarını toprakla buluşturdular.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 81.yılında minnet, saygı ve özlemle öğrencilerimizle hazırladığımız bir törenle andık. Öğrenci ve öğretmenlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen tören büyük bir ilgi ile izlendi ve öğrencilerimizin bu anlamlı günde gösterdikleri duyarlılık tüm öğretmenlerimizin dikkatinden kaçmadı.

Kas

3-A Sınıfı öğretmeni Deniz ANŞİN öğrencilerini kitap okumaya teşvik etmek amacıyla sınıfında Kitap Okuma Köşesi kurdu. Öğrencilerine  kitapları tanıtmak, sevdirmek, kitap okumaya teşvik etmek amaçlı dersliğinde güzel bir değişiklik yaptı.Sınıfta renkli bir Kitap Okuma Köşesi kuruldu. "Okuyoruz" projesi kapsamında oluşturulan köşe kitaplık, rengarenk minderler ve kitaplık Köşesi hem velilerin hem de öğrencilerin büyük beğenisini kazandı.