Etiket Sonuçları: beyaz tebeşir ilkokulu

Okulumuzun 1-İ sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte annelerine sürpriz bir etkinlik düzenlediler.Annelerini okula davet eden öğrenciler aylar öncesinden limon çekirdeğini ekerek yetiştirdikleri limon çiçeklerini annelerine hediye ettiler.Öğretmenlerinin hazırlamış olduğu öğrencilerin resimlerinden oluşan slayt gösterisini izleyen anneler duygu dolu anlar yaşadılar.Okuma yazmayı yeni öğrenen öğrencilerimiz minik elleriyle hazırladıkları tebrik kartlarını annelerine verdiler.Beyaz Tebeşir İlkokulu olarak bizlerde tüm annelerin,anne gibi olanların,anne olmak isteyenlerin ve hasretle anılan melek annelerin anneler gününü kutluyoruz.

Nis

Okulumuz 4-H sınıfı öğrencileri ´´Oyun Gezegeni´´ eTwinning projesi kapsamında  web 2 araçlarının içeriğini hazırlayıp derslere entegre ediyorlar.Hem eğlenip hem de kalıcı bir öğrenme sağlayan öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nis

Okulumuz 3-D Sınıfı öğrencileri polis haftası eTwinning etkinliği kapsamında kamu düzenini,vatandaşlarının canını ve malını korumak için özverili bir şekilde çalışan emniyet mensuplarına teşekkür mektupları yazdılar.Beyaz Tebeşir İlkokulu olarak bizde emektar polislerimizin haftasını  ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174.yıldönümünü kutluyoruz.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü için eTwinning üzerinden hazırlamış olduğumuz “Gökyüzündeki yıldızlara mavi balonlar uçuralım “ etkinliğimizi gerçekleştirdik.Otizmin bir hastalık değil farklılık olduğu konusunda çeşitli etkinlikler yaparak öğrencilerimizi bilgilendirdik.

• Şu an mevcut binada toplam 23 derslik vardır.
  • 2018-19 Eğitim Yılında 51 Öğretmen görev yapmaktadır.
  • 1 Müdür ve 3 Müdür Yardımcısı bulunmaktadır.
  • Okulumuzda 3 kadrolu hizmetli mevcuttur. Memurumuz bulunmamaktadır.